Asbestsanering na grote brand in woning in Numansdorp

Na een verwoestende brand in een woning in Numansdorp, waarbij asbest is vrijgekomen, ontvingen we een urgente oproep van Stichting Salvage om onmiddellijk in actie te komen. Ons gespecialiseerde team heeft direct gereageerd om het risicogebied te inventariseren en het asbestsanering project te starten.

Deze situatie vereiste een snelle en doortastende aanpak om de veiligheid van de omgeving en de bewoners te waarborgen. Onze prioriteit lag bij het beoordelen van de omvang van de asbestverontreiniging en het zorgvuldig verwijderen van alle asbesthoudende materialen.

Met behulp van geavanceerde apparatuur en volgens strikte veiligheidsprotocollen hebben we het asbestrisicogebied grondig gesaneerd. Ons team is opgeleid om te werken met asbestverontreiniging en volgt strikt alle wettelijke voorschriften en normen om de gezondheid van ons team en de omgeving te waarborgen.

Door onze snelle en efficiënte actie hebben we het risicogebied veilig en schoon kunnen achterlaten, waardoor de omgeving weer kon worden vrijgegeven voor bewoning en gebruik.

Met onze expertise en toewijding aan veiligheid hebben we het asbestsanering project na de grote brand in Numansdorp succesvol afgerond, waarbij we hebben bijgedragen aan het herstel en de veiligheid van de gemeenschap.

calamiteit-stichting-salvage-holland-milieutechniek
calamiteit-stichting-salvage-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads