Asbestsanering na ontploffing van een drugslab

Na een verwoestende ontploffing van een drugslab, waarbij asbest vrijkwam, kreeg onze gespecialiseerde asbestsanering een urgente opdracht van de gemeente. Ons team heeft direct gehandeld om zowel de chemicaliën als de asbestverontreiniging te inventariseren en op te ruimen.

Deze situatie vereiste een grondige aanpak om zowel de directe gevolgen van de ontploffing als de aanwezigheid van asbest aan te pakken. Ons team is getraind om te werken met dergelijke gevaarlijke omstandigheden en heeft volgens strikte veiligheidsprotocollen gehandeld om de omgeving en onze medewerkers te beschermen.

Met oog voor detail en precisie hebben we de asbestverontreiniging grondig en veilig verwijderd, zodat er geen gezondheidsrisico’s meer waren voor de gemeenschap. De werkzaamheden namen in totaal 3 weken in beslag, waarbij we ervoor zorgden dat het gebied na oplevering weer veilig en schoon kon worden vrijgegeven.

Door onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid hebben we het asbestsanering project na de ontploffing van het drugslab succesvol afgerond, waarbij we hebben bijgedragen aan het herstel en de veiligheid van de gemeenschap. Ons team staat altijd klaar om op te treden in dergelijke noodsituaties en werkt nauw samen met de gemeente om de gezondheid en het welzijn van de burgers te waarborgen.

asbestsanering-drugslab-holland-milieutechniek
asbestsanering-drugslab-holland-milieutechniek
asbestsanering-drugslab-holland-milieutechniek
asbestsanering-drugslab-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads