calamiteiten-hero-holland-milieutechniek

CALAMITEITEN

HOLLAND MILIEUTECHNIEK

Totaaloplossing bij calamiteiten

Direct de juiste hulp bij grote en kleine calamiteiten

Direct inzetbaar

We zijn direct inzetbaar en 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Buiten kantooruren krijgt u altijd een beslissingsbevoegde manager aan de lijn. Zo kunnen wij u meteen de hulp bieden die u nodig heeft.

Veilige, slimme en effectieve oplossingen

Wij komen meteen in actie als u ons belt en nemen de maatregelen die nodig zijn om meer schade te voorkomen. We zetten daarnaast direct het gebied rond de plek waar de asbest is vrijgekomen af.

Eén aanspreekpunt

We coördineren voor u alle werkzaamheden die nodig zijn.

Heldere communicatie

Bij asbestsaneringen zijn vaak veel partijen betrokken. Ondernemers, bewoners, verzekeraars, de gemeente, omliggende gebouwen of woningen. Ieder van die partijen heeft zijn eigen belangen. Wij zorgen ervoor dat u er geen extra zorgen bij krijgt. Door met alle partijen helder te communiceren en met een oplossing te komen waarmee iedereen tevreden is.

Zo weinig mogelijk overlast

We richten ons werk en de herstelwerkzaamheden zo in dat u zo weinig mogelijk wordt gestoord in uw dagelijks leven of werk. Als dat nodig is creëren we elders tijdelijke werkplekken voor uw medewerkers.

Onze mensen zijn specialisten en zonder uitzondering betrokken en oplossingsgericht. We schakelen direct, denken mee en zorgen dat het veilig en efficiënt voor elkaar komt.

Als er asbest vrijkomt bij een calamiteit betekent dat: direct schakelen en zorgen dat het asbest snel en volgens alle geldende wet- en regelgeving wordt opgeruimd.

calamiteiten-holland-milieutechniek
calamiteiten-holland-milieutechniek