Groot onderhoudsproject in Den Haag “De Oorde fase 1”

Dit project vereist zorgvuldige planning en uitvoering, aangezien het plaatsvindt in bewoonde staat. We begrijpen dat het essentieel is om de overlast tot een minimum te beperken en de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Ons ervaren team zorgt voor een gestroomlijnd proces waarbij we rekening houden met de specifieke behoeften en wensen van de bewoners.

Het slopen van gevels vereist expertise en precisie om ervoor te zorgen dat de omliggende structuren onaangetast blijven. Onze vakmensen zorgen voor een zorgvuldige demontage, waarbij veiligheidsvoorschriften strikt worden nageleefd. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de renovatie van badkamers, keukens en toiletten, waarbij we streven naar functionele en esthetische verbeteringen die voldoen aan de moderne standaarden.

Naast het slopen en renoveren, voeren we ook boor- en zaagwerkzaamheden uit om de complexen klaar te maken voor nieuwe installaties. Dit omvat het nauwkeurig boren van gaten en het zagen van openingen om de benodigde leidingen en bekabeling te kunnen plaatsen. We zorgen ervoor dat deze werkzaamheden veilig en efficiënt worden uitgevoerd, met minimale verstoring voor de bewoners.

Ons team van professionals is toegewijd aan het leveren van hoogwaardig werk, waarbij we streven naar een succesvolle voltooiing van het asbestsanering- en sloopwerkproject. We werken nauw samen met Constructif om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project soepel verlopen. Met onze expertise en toewijding zorgen we voor een veilige en efficiënte uitvoering van het project, met minimale overlast voor de bewoners.

constructif-holland-milieutechniek
constructif-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads