Industrie & maritiem

Uw betrouwbare partner in

complete asbestverwijdering

Industrie

Holland milieutechniek verzorgt het complete proces van asbestverwijdering voor industriële sectoren in heel Nederland. De specialisten van HM hebben ruime ervaring met het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de proces/chemische industrie. Het gaat dan veelal om pakkingen, koorden en isolatie in leiding tracés. Afhankelijk van de situatie denkt Holland milieutechniek mee voor de meest efficiënte wijze van saneren. Wij beschikken over de kennis en ervaring met innovatieve technieken om zo kosten efficiënt te werken.

Bovendien is er veel kennis van werkzaamheden op, in of rondom grote objecten of installaties bij fabrieken. In de praktijk levert het vaak procesverstoringen op wanneer er asbest gesaneerd moet worden. Wij denken mee en proberen elke case dan ook zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Dat begint met een goed advies op maat.

Maritiem

Holland Milieutechniek verzorgt het complete proces van asbestverwijdering voor de maritieme sector in heel Nederland. De specialisten van HM hebben ruime ervaring met het saneren van asbesthoudende toepassingen in deze sector. Het gaat dan veelal om isolatiedekens rondom uitlaatsystemen, spuitasbest en pakkingen die zijn te vinden op schepen en jachten. Afhankelijk van de situatie bedenkt HM-maatwerk om het asbest op de juiste wijze veilig te verwijderen.

Ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen

Vraag nu vrijblijvend 
een offerte aan