Leegstrippen kantoor gebouw t.b.v. transformatie

In opdracht van een toonaangevende ontwikkelaar hebben we met succes een uitdagend sloop project afgerond voor een kantoorgebouw. Onze taak was om het gebouw volledig te leegstrippen en het casco op te leveren, zodat het klaar zou zijn voor een veelbelovende transformatie.

Het leegstrippen van het kantoorgebouw was een essentiële voorbereiding op de geplande transformatie. Ons ervaren team heeft met zorgvuldigheid en precisie gewerkt om alle elementen, zoals interne scheidingswanden, plafonds, vloeren en installaties, te verwijderen.

Deze sloopwerkzaamheden waren omvangrijk, maar we hebben ze efficiënt en professioneel uitgevoerd, waarbij we rekening hielden met de veiligheid en duurzaamheid van de praktijken.

Het opleveren van het casco van het kantoorgebouw biedt de ontwikkelaar een solide basis om het pand te transformeren en aan te passen aan een nieuwe functie. Met onze bijdrage aan het afgeronde sloop project hebben we de weg vrijgemaakt voor een veelbelovende ontwikkeling die een positieve impact zal hebben op de omgeving en de gemeenschap.

Als team zijn we trots op het succesvol afronden van dit sloop project en onze rol in het creëren van een nieuw perspectief voor het voormalige kantoorgebouw. We kijken uit naar de verdere transformatie en het positieve effect dat het zal hebben op de stedelijke omgeving.

sloopwerk-kantoor-holland-milieutechniek
sloopwerk-kantoor-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads