Renovatie en asbestverwijdering 117 kamers bejaardentehuis

Het asbestverwijdering en renovatie project van 117 woningen in een bejaardentehuis, in samenwerking met aannemer De Nijs Bouwgroep, is een complex en belangrijk project waarbij we verantwoordelijk zijn voor de complete asbestsanering, van inventarisatie tot project oplevering.

Ons gespecialiseerde team staat voor de uitdaging om de asbestverwijdering zorgvuldig en veilig uit te voeren, terwijl de flat in bewoonde staat blijft fungeren. De veiligheid en het welzijn van de bewoners hebben de hoogste prioriteit, daarom zorgen we voor minimale overlast en houden we rekening met hun behoeften tijdens het gehele proces.

Het inventariseren en verwijderen van asbest is een delicate taak die uiterste precisie en expertise vereist. Onze professionals werken volgens strikte richtlijnen en normen om ervoor te zorgen dat alle asbesthoudende materialen op een veilige en verantwoorde manier worden verwijderd.

Door nauw samen te werken met aannemer De Nijs Bouwgroep, kunnen we het asbestverwijdering en renovatie project efficiënt en succesvol uitvoeren. Het uiteindelijke doel is om 117 woningen te transformeren naar een veilige en comfortabele woonomgeving voor de bewoners, waarbij de asbestsanering bijdraagt aan hun welzijn en gezondheid.

renovatie-bejaardentehuis-holland-milieutechniek
renovatie-bejaardentehuis-holland-milieutechniek
renovatie-bejaardentehuis-holland-milieutechniek
renovatie-bejaardentehuis-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads