Renovatie van 24 woningen (badkamers, keukens en toiletten) in Rijswijk

Het sloop en renovatie project van 24 woningen in Rijswijk, in samenwerking met aannemer Rendon, is een uitdagend project waarbij we ons richten op het verzorgen van de badkamer, keuken en toilet sloop, inclusief sleuven en boren. Dit project is uniek omdat het plaatsvindt terwijl de bewoners nog steeds in de woningen verblijven. Daarom staat stofarm en verantwoord slopen voorop om de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken.

Ons ervaren team is toegewijd aan het zorgvuldig uitvoeren van de sloopwerkzaamheden, met extra aandacht voor veiligheid en kwaliteit. Het verwijderen van badkamers, keukens en toiletten vereist precisie en vakmanschap om ervoor te zorgen dat de rest van de woning niet wordt aangetast en om eventuele schade te voorkomen.

Tijdens het gehele project werken we nauw samen met aannemer Rendon om de werkzaamheden soepel te laten verlopen en te voldoen aan alle projectdoelstellingen. We houden rekening met de wensen van de bewoners en streven ernaar om het renovatieproces voor hen zo comfortabel en probleemloos mogelijk te maken.

Met onze focus op stofarm en verantwoord slopen, evenals onze inzet voor hoogwaardig vakmanschap, zijn we ervan overtuigd dat dit project zal resulteren in 24 vernieuwde woningen die aan de moderne normen en eisen voldoen en de bewoners een verbeterde woonomgeving bieden.

rendon-rijswijk-holland-milieutechniek
rendon-rijswijk-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads