Sanering na grote brand kwekerij in Rijssen

Na een verwoestende brand op een kwekerij in Rijssen hebben wij, in opdracht van een verzekeringsmaatschappij, een grootschalig saneringsproject uitgevoerd. Een oppervlakte van maar liefst 30.000m2 aan verontreiniging moest worden opgeruimd om het gebied veilig en schoon achter te laten.

Ons ervaren team heeft met zorg en efficiëntie gehandeld, beginnend met het veiligstellen van de brandhaard om verdere schade te voorkomen. Vervolgens hebben we een grondig saneringsplan opgesteld om het gebied zo snel mogelijk vrij te geven en te herstellen.

Een van de uitdagingen van dit project was het reinigen van de sloten en bestaande waterbassins die door de brand waren verontreinigd. Met behulp van cycloon filters hebben we deze waterwegen schoon gepompt, waardoor de omgeving kon worden beschermd tegen verdere vervuiling.

Het is onze prioriteit geweest om de sanering op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren, met aandacht voor de gezondheid van ons team en de bescherming van het milieu. Dankzij onze inzet en expertise hebben we het gebied succesvol hersteld en kunnen we het met een gerust hart teruggeven aan de eigenaren, klaar voor een nieuwe start na deze tragische gebeurtenis.

brand-rijssen-holland-milieutechniek
brand-rijssen-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads