Sloop en renovatie project oude Rabobank gebouw

In opdracht van een vooraanstaande vastgoed ontwikkelaar hebben we met succes een sloop en renovatie project afgerond voor het oude Rabobank gebouw. Het project omvatte een grondige leegsloop, waarbij we alle bruikbare materialen zorgvuldig hebben geïnventariseerd en opgeslagen om ze vervolgens te gebruiken voor de renovatie.

Ons gespecialiseerde team heeft met nauwgezette aandacht gewerkt om alle toepasbare materialen te identificeren en te behouden. Deze materialen, zoals vloeren, wanden en installaties, zijn opgeslagen en later opnieuw toegepast in het vernieuwde gebouw. Door deze duurzame aanpak hebben we niet alleen waardevolle middelen bespaard, maar ook bijgedragen aan een milieuvriendelijke benadering van de renovatie.

De leegsloop van het oude Rabobank gebouw was een essentiële voorbereiding op de renovatiefase, waarbij het gebouw een nieuw leven zou krijgen met een moderne en functionele herbestemming. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit hebben we ervoor gezorgd dat alle materialen op een verantwoorde manier zijn hergebruikt.

Het succesvol afronden van dit sloop en renovatie project is een bewijs van ons vermogen om duurzame en innovatieve oplossingen te bieden voor vastgoedontwikkeling. We zijn trots op onze bijdrage aan het transformeren van het oude Rabobank gebouw tot een eigentijds en duurzaam gebouw dat een positieve impact zal hebben op de omgeving en de gemeenschap.

Specificaties
Handige links & contact
Downloads