Sloop en renovatie project supermarkt Dirk van den Broek

Het sloop en renovatie project voor de supermarkt Dirk van den Broek, in samenwerking met aannemer Van Agtmaal, is een uitdagend project dat de nodige constructieve uitdagingen met zich meebracht. Het project omvatte verschillende aspecten, waarbij we nauwkeurig en professioneel te werk zijn gegaan.

Na grondige planning en het opstellen van een veiligheidsplan, hebben we ons gericht op het uitvoeren van de noodzakelijke sloopwerkzaamheden. Hierbij stonden de veiligheid en de zorgvuldige omgang met de bestaande constructie centraal. Het uitgagen van de sparingen voor de nieuwe roltrappen was een cruciale stap in het creëren van een goed functionerende en toegankelijke supermarkt.

Daarnaast hebben we het algemeen renovatie sloopwerk opgepakt, wat essentieel was voor de herindeling van de winkels. Hierbij hebben we ervoor gezorgd dat de bestaande structuur op een gecontroleerde manier werd verwijderd, zodat er ruimte ontstond voor de nieuwe indeling van de supermarkt.

Tijdens dit project hebben we intensief samengewerkt met aannemer Van Agtmaal om de werkzaamheden naadloos te laten verlopen. Ons team van professionals heeft hun expertise ingezet om het sloop en renovatie proces efficiënt en succesvol te laten verlopen, met oog voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Dankzij de succesvolle samenwerking en toewijding aan kwaliteit, kunnen we trots zijn op het eindresultaat: een vernieuwde supermarkt Dirk van den Broek die voldoet aan de moderne eisen en klaar is om klanten te verwelkomen in een frisse en aantrekkelijke winkelomgeving.

dirk-van-den-broek-holland-milieutechniek
dirk-van-den-broek-holland-milieutechniek
dirk-van-den-broek-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads