sloopwerken-holland-milieutechniek

SLOOPWERKEN

HOLLAND MILIEUTECHNIEK

Totaaloplossing bij sloopwerken

Deskundige en snelle sloop van gebouwen

Sloopwerk en asbestsanering zijn vaak onmiskenbaar met elkaar verbonden. De diensten van Holland Milieutechniek ontzorgen u hier compleet bij.

Wij voeren al sinds 2010 sloop- en asbest werkzaamheden uit voor aannemers, architecten, woningbouw, makelaars, vastgoed beheerders en VVE’sVan groot onderhoud en kantoorpanden, tot een winkelruimte of bedrijfshal. Holland Milieutechniek is gespecialiseerd in het casco slopen van ruimtesVoorbeelden daarvan zijn het verwijderen en doorbreken van wanden, muren, tegels en vloeren. Met casco sloop kan de indeling van een ruimte worden veranderd. Dit is bijvoorbeeld nodig om te kunnen uitbreiden, maar casco sloop wordt ook toegepast om de bestemming van een pand te veranderen.

Sloop- en asbestwerkzaamheden moeten veilig en binnen de richtlijnen worden uitgevoerd. Alleen op deze manier ontstaat er een goede basis voor vernieuwing. Ons team werkt daarom altijd op basis van een grondige uitgevoerde analyse. Daardoor kunnen we altijd een bevredigend eindresultaat garanderen.

sloopwerken-holland-milieutechniek