Transformatie voormalige HEMA pand

In opdracht van een gerenommeerde ontwikkelaar hebben we met succes een uitdagend sloop en renovatie project afgerond voor het voormalige HEMA pand. Het doel was om dit pand volledig te strippen voor een ambitieuze transformatie die het pand een nieuw leven zou geven.

Met zorgvuldige planning en expertise hebben we maar liefst 7500m2 aan vloeroppervlaktes, wanden en plafonds geamoveerd. De sloopwerkzaamheden waren omvangrijk, maar ons ervaren team heeft het project met professionaliteit en efficiëntie aangepakt.

Het volledig strippen van het pand was een cruciale stap om ruimte te maken voor de transformatie die zou volgen. Het verwijderen van deze elementen was een noodzakelijke voorbereiding om het pand te vernieuwen en aan te passen aan de nieuwe bestemming.

Met oog voor duurzaamheid hebben we bij de sloopwerkzaamheden materialen zorgvuldig gescheiden en gerecycled waar mogelijk. Dit toont onze toewijding aan milieuvriendelijke praktijken en onze betrokkenheid bij het behoud van het milieu.

Het succesvol afronden van dit sloop en renovatie project is een mijlpaal geweest voor ons en de ontwikkelaar. We zijn trots op onze bijdrage aan de transformatie van het voormalige HEMA pand, waardoor het een vernieuwde en waardevolle ruimte is geworden voor de gemeenschap.

hema-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads