Transformatie voormalige V&D in Dordrecht

In opdracht van Re-shape proporties zijn wij begonnen aan een grootschalig sloop en renovatie project van het voormalige V&D pand in Dordrecht. Dit iconische pand zal een nieuwe bestemming krijgen als een veelzijdig complex met winkels op de begane grond en woningen daarboven. Een project dat het pand van 5000m2 nieuw leven zal inblazen.

De leegsloop van het pand is van essentieel belang om ruimte te maken voor de transformatie naar deze moderne en aantrekkelijke winkel-woonruimte. Ons gespecialiseerde team zal met zorg en precisie te werk gaan om de sloopwerkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.

Het doel van dit project was om het voormalige V&D pand te herstellen en te vernieuwen, zodat het kan dienen als een levendige en dynamische hub voor winkels en woningen. Door het transformeren van dit iconische pand wordt bijgedragen aan de vernieuwing en revitalisatie van het centrum van Dordrecht.

Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid hebben we ervoor gezorgd dat dit sloop en renovatie project het pand een tweede leven heeft gekregen en bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van de gemeenschap in Dordrecht. We kijken met veel trots terug op dit ambitieuze project en zijn trots op de realisatie in samenwerking met Re-shape proporties.

V&D-holland-milieutechniek
Specificaties
Handige links & contact
Downloads