Woningcoöperaties

Uw betrouwbare partner in

complete asbestverwijdering

Veilige en efficiënte aanpak

Holland Milieutechniek verzorgt het complete proces van asbestverwijdering voor woningbouwcorporaties in heel Nederland. We doen dat zowel tijdens het mutatieproces als ook het projectmatig onderhoud rechtstreeks voor woningcorporaties of aannemers. Een efficiënte aanpak gaat wat ons betreft hand in hand met de veiligheid en comfort van de bewoner.

De bewoner centraal

De bewoner centraal stellen betekent immers ook zo kort en beperkt mogelijk hinder en ongemak. Bij een projectmatige aanpak informeren wij in overleg met de corporatie vooraf buurtbewoners persoonlijk. Kostenefficiënt én bewonersgericht saneren is waar wij voor staan. Voor incidentele (mutatie) woningen tot renovatie van bestaande woningbouwprojecten of (totaalsloop).

VAST BEDRAG VOOR WONINGCORPORATIES

Als woningcorporatie heeft u liever planmatig in plaats van niet-planmatig onderhoud, ook voor de sanering van asbest. Daarom kunt u bij HM kiezen voor het ‘asbestabonnement’, een all-in abonnement voor een vast bedrag per sanering. U houdt controle over uw budget en wij dragen het risico. Daarnaast kunnen wij ook direct na de asbestsanering de herstelwerkzaamheden uitvoeren, wel zo prettig is voor uw bewoners.

Ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen

Vraag nu vrijblijvend 
een offerte aan